søndag den 15. november 2009

Job update!

Skal måske arbejde på Victor... Så er man seriøst langt ude hva´? HA! Men havde tilgengæld også lige den værste dag på gourmandiet igår ever! Jeg ene kvinde skulle tage imod bestilling, servicere, lave mad, rydde af og vaske op efter ca. 30 gæster i frokosten!!! WHAT! Det holder jo slet ikke og jeg har da sjældent været mere rød i hovedet, føler mig virkelig snydt og holdt for nar, det kan da ikke være rigtigt?!

Tog så hjem til mine forældre bagefter og lavede mad og spiste for første gang den dag, tog imod min søster og kæreste, snakkede med min dejlige veninde Mette og inviterede hende med og spillede monopoly med dem alle 5 til kl. 23.00! :) Det var dejligt og hyggeligt og for lige at toppe aftenen tog Mette og jeg ud i byen og drak øl med vores gamle klassekammerater og min dejlige kæreste Nicholas! Ja tak!

Nu lyder aftalen på gammeldags tarteletter og abemad til dessert imorgen sammen med Mette og min Nicholas! DET glæder jeg mig til og livet spiller sådanset helt fint med undtagelse af mit job! :(

1 kommentar:

  1. Åh nej dog! Jeg vidste slet ikke det var så skidt, men har jo heller ikke set dig siden du startede der. ØV! Vi må finde dig noget nyt (hvis Victor ikke bliver til noget).

    SvarSlet